Humanisternas stora misstag

Man blir så trött på Humanistbloggen…fast den är oemotståndlig; jag älskar att reta mig på den …se Ulf Gustafssons kommentar inlagd 2014-10-03 16:50 i tråden “Har ni hört den förut”. Länken nedan.

http://humanistbloggen.blogspot.se/2014/10/har-ni-hort-den-forut.html?showComment=1412347855781

Han argumenterar att alla vidrigheter som görs i islams, i kristendomens, o.s.v., namn inte är betecknande för HELA islam, HELA kristendomen och så vidare.
Men det är fullständigt ovidkommande att det finns civiliserade varianter bland alla avarterna i alla religioner. Så länge inte de moderata falangerna tar öppen strid med galenpannorna som de delar ‘heliga’ böcker och andra befängdheter med gör de sig skyldiga till medlöperi och förtjänar att skäras över en kam. Men inte ens ‘öppen strid’ ger legitimitet utan är bara ett steg på vägen. Saudiarabien lär nu bomba sina sunnibröder ISIS men avrättar själva undersåtar som med rätta anser Mohammed var en galning!

Gustafsson och hans cronies på Humanistbloggen borde bättre bekämpa organiserad religion i alla dess former, ja bekämpa själva religionsfriheten när den innebär försanthållande av gudar, änglar, tomtar och troll. Nu koketterar humanisterna med att religionsfrihet också innebär frihet från religion. Bah!

Svenska Humanisterna – som framgår av deras blogg – har ett alldeles för ’mysigt’ förhållande till den vidskepliga delen av svenska folket. Och till de vidskepliga som ännu inte blivit svenskar. Bättring! Passa på nu när allt är nytt och KD och andra är borta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s