Lööf och Björklund. Dåliga förlorare.

Vilka frustrerade uttryck av ”sour grapes” Lööf och Björklund nu visar upp i valets eftermatch! Tala om elfenbenstorn. Deras egna väljare är emot vinster i välfärden vilket inte hindrar partiledarna att argumentera för dem. ”Bort med vinsterna” anser Lööf/Björklund är populism vilket de dumma väljarna måste förstå att det inte ska omsättas i praktisk handling. Det är nästan så man önskar nyval. Löfven – den gamle svetsaren – framstår som den enda statsmannen i församlingen. Brist på ”Statsmannakvaliteter” hos Juholt och Löfven var ju annars alliansens sätt att baktala kandidaterna. Påhejade av de politiska PK kommentatorerna! Bah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s