Humanistbloggen med vårdslösa rekommendationer

Nu är Ulf Gustafsson på Humanistbloggen igång igen. Svadan riktas mot ett land vars lagstiftning tillåter fysisk aga av brottslingar genom att applicera sharialagar givna i koranen. Landet definierar dessutom brott på ett sätt som liknar Kinas och Nordkoreas när det gäller yttrandefrihet.

Gustafsson vill tydligen (?) ha till en “arabisk vår” i ytterligare att land. Borde inte utvecklingen i de länder där det tidigare har “vårats” avskräcka? Tusen och åter tusen döda i dessa länder. Bör inte det vägas mot piskrappen? Som dessutom är förnedring mer än verklig misshandel.

Humanisterna borde komma upp med ett recept på att modernisera dessa regimer utan att offra tusentals människoliv. Ett bra sätt vore att fördöma islam i alla dess former eftersom även moderata muslimer kan förledas att ta koranen bokstavligt när det passar. Exempelvis så är jihadisterna ofta 2:a generationens invandrare. Och med moderata föräldrar.

http://humanistbloggen.blogspot.se/2015/01/saudiarabien-hycklare.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s