Grattis Humanisterna med Patrik L. Merci bien!

http://humanistbloggen.blogspot.se/2015/01/ultraortodox-judisk-tidning-retuscherar.html

Måste stjäla detta inlägg från Humanistbloggen! Min synd är då bud # 8, “Förbud mot stöld” medan de ortodoxa avslöjas i inlägget med att synda mot bud # 9, “Förbud mot falskt vittnesbörd”. Allt enligt de judiska påbuden som är lite annorlunda än de kristnas.

Vi får hoppas att de ortodoxa judarna av det sekulära Israel nu får börja militärtjänst och skickas till fronten vid nästa krig. I första ledet!.

Mycket bra inlägg mina kära Humanister! Vem tipsade?

4 thoughts on “Grattis Humanisterna med Patrik L. Merci bien!

 1. Lokatt

  Det är ju det jag säger: De ortodoxa judarna är en plåga för staten Israel. De vettiga måste ha en svår balansgång att gå, detta är ju bara inte riktigt klokt, så medeltida att man vill svimma. Men så har de allihop sin gamla religiösa historia, som sammanhållande kitt.. Arma.

  Jag blev extra upprörd när jag såg att Angela Merkel suddats. Otroligt! Den kompetenta damen med stor makt och pondus är i de här tokarnas värld mindre värd än t ex en springpojke? Eller vad handlar saken egentligen om – Hjärndöda “Det står så i vår bok”? Eller att även ortodoxa judar likt muslimska män känner häftiga förbjudna lustar spritta när Angela eller deras mormor visas på bild? Ack.

  Liked by 1 person

  Reply
 2. Björn Bäckström Post author

  De är alla Abrahams religioner…även muslimerna har ju guds välsignelse/uppmaning att ljuga om därmed islam skyddas. Katolikerna har sitt ändamålen helgar medlen.

  Det ironiska i Israel är ju att kvinnor (som de ortodoxa måste radera) är i uniform och slåss för de ortodoxas överlevnad under krig tillsammans med Israels mer eller mindre sekulära män!

  Like

  Reply
  1. Lokatt

   Men inte de ortodoxa kvinnorna väl..? De sitter hemma och pillar med sina peruker när de inte föder barn och i timmar byter mellan kastrullerna (koscher matlagning innebär ju att mjölk inte får komma i närheten av kastrull som innehållit kött, som inte får komma i närheten av kastrull som innehållit….etc.)
   Religiösa föreställningar är stockdumma. Och orättvisa. Inte heller deras gubbar försvarar dem , det är de för fromma för. Så de kvinnliga (och manliga förstås) soldaterna får skydda dem 😦
   Kvinnliga soldater får inte sjunga, vill de ortodoxa männen bestämma. Deras röster kan hetsa upp män (de ortodoxa tydligen).

   Liked by 1 person

   Reply
   1. Björn Bäckström Post author

    “Men inte de ortodoxa kvinnorna väl..?”

    Nä, tror jag inte. De rör nog, som du skriver, bara i sina koshergrytor. I Kosheraffären som attackerades i Paris handlade ju för övrigt även muslimer. Kosher för dem = halal. Men lika galet.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s