Debatt gullar med jihadisterna!

Dålig dag!

Lyssnat till Debatt ikväll. (Eller rättare: försökt lyssna; beklämmande styrning av programmet!). Urvalet av debattanterna är konstigt; har en minst 10-årig eftersläpning sett emot vad som nu är representativt för rådande politiska skeenden.

Aftonbladets representant fullföljde sin tidnings fegheter som efter Charlie Hebdo attentatet, muslimer och psykoanalytiker försökte hitta ursäkter för jihadgalningarna och GW Persson skriver egenkärt skit i Expressen om Vilks varvat med gulligullinteriörer med barnbarn! Dessutom fotoshoppad bild utan mage! Och han talar om feghet i sin “krönika”. Bah!

1 thought on “Debatt gullar med jihadisterna!

 1. Lokatt

  Gräsligt hur man låter folk prata i mun på varandra – den som skriker högst vinner..
  Men tänk att man kan gilla en kristdemokrats åsikter sådär (jag)! Sara Skyttedal är strong och låter sig inte överröstas i första taget. Men jag skulle verkligen vilja hjälpa henne med ögonbrynen, hon borde inte rita dem själv 😉
  Aftonbladetmännschan var jobbig förstås, men varför var Gudmundson så mesig? Besvikelse.

  Annars retar jag mig mest just nu på Alaexandra Pascalidou (i radio). Jag tänker på min hälsa och stänger av för att slippa blodstörtning. Därför hörde jag bara inledningen till vad en tydligen vettig man med mellanöstern- brytning sa, nämligen att media vilseför allmänheten när de påstår att islamisternas terror inte har med äkta islam att göra, Utan att det tvärtom står exakt i koranen hur man ska terrorisera omvärlden,
  Pascalidou läxade upp mannen efter noter och la till något om att “någon som har läst koranen” kan ju ringa in och kommentera…
  Jag tänker inte göra det. Men jag hoppas att någon annan gör det. Hon är programledare nummer två som skryter med att inte har läst, och ingenting vet om koranens innehåll. – och ändå tycker sig ha rätt att avfärda personer som påpekar grymheterna i den heliga boken.

  – Vem är värst, Pascalidou eller Heberlein? Kanske hugget som stucket. Tonfallen är olika till exempel. Heberleins påfrestande dryghet mot Pascalidous äckligt tillgjorda inställsamhet (när hon inte avbryter för att läxa upp folk med fel åsikter). Svar vet ej .

  Liked by 1 person

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s