Religiösa människor = korrupta människor

Vad många av oss har vetat hela tiden. Att religioner korrumperar individer och dess samhällen. Samt att man måste fördöma de religiösa MÄNNISKORNA som religionerna är manifest i. Religionerna är inget i sig. Mock and ridicule!

http://www.dn.se/debatt/religionen-bidrar-inte-till-ett-battre-samhalle/

3 thoughts on “Religiösa människor = korrupta människor

 1. Lokatt

  Beträffande antisemitism (som det inte fanns ett uns av i min familj under min uppväxt – En enda gång viskade min mamma medlidsamt om en grannfamilj “De är judar” och såg ledsen ut.
  Min kära pappa, som för övrigt var en aning eljest, umgicks med hög som låg och skulle aldrig kunnat förakta en enda människa.

  Nyckelordet för min uppfattning om (i synnerhet muslimsk) antisemitism är Avund. Det hittar jag exempel på i föriordet till min koran (Zetterstén 1917, tryckt i Finland 1996 ) där han beskriver hur de lärda judarna skrattade åt den här stråtrövaren och bluffmakaren Mohammeds försök att imponera.
  Att skratta åt en obildad dumbom kan vara livsfarligt, och hånet glömde profeten (och hans efterföljare) aldrig.

  Mina bekanta (vänner..) sedan ca 35 år är antisemiter. Maken är smygmuslim, högt utbildad i Frankrike men född i Algeriet (-och kan titulera sig “Prins” !men det hjälper inte.).

  De anser t ex att Barbra Streisand “inte kan sjunga”. De strör då och då försiktiga antisemitiska påståenden kring sig och får förstås mothugg från mig. Men jag uppfattar en avund, som skulle ta upp flera sidor om jag utvecklade och beskrev. Men ett exempel: En ingift judinna i släkten, en svägerska, har medfört att de inte längre vill träffas på släktens sommargård, eftersom “Du vet ju hurdana dom är”
  – “Nej det vet jag inte, hur är dom?”
  -“Dom Tar Över, jämt tar dom över, allt! Och så håller dom Ihop!”
  Svägerskan är framgångsrik, villan i Bromma är stor. Det tål de inte!
  Alla dessa Nobelpris… dem får man ju inte om man konstant vägrar att ta till sig kunskap och i stället ber fem gånger om dagen. Men de väcker avund.
  Vassego och argumentera emot! 🙂

  Like

  Reply
  1. Lokatt

   Jag tror att just det där “dom håller ju ihop!” (judarna) är en verklig stötesten för framförallt muslimer. Som inte kan avstå från att bekämpa varandra med näbbar och klor och har så gjort sedan urminnes tider angående vilken profets systers morbror som egentligen är den rätta efterträdaren till Mohammed, och/eller vart han tog vägen, den helige släktingen som mystiskt försvann för hundra tals år sedan och sitter och trycker nånstans i väntan på att bli utropad till den siste kalifen. Sånt spränger de varandra i bitar för VARJE DAG. IQ fiskmås?
   – Nej, det vore att förolämpa de kloka fiskmåsarna.
   Tacka fan för att de är avundsjuka på folk som kan hålla ihop!
   Men de rätttrogna har ingen aning om hur man gör för att lyckas med det , de läser och läser så ögonen blöder i sin heliga bok, men där står bara ingående beskrivningar på hur man förföljer, lemlästar och bränner upp folk som man inte gillar…

   Like

   Reply
   1. Lokatt

    För ordningens skull: Judarnaklarar inte alltid hålla ihop. De tokreligiösa från-östern stammande ortodoxa tokarna som likt muslimerna studerar Sin heliga bok från morgon till kväll – och ingen annan bok – ställer ju till det rejält för staten Israel. 😦

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s