Humanisterna vaknat. På fel sida igen!

Nu har Patrik L vaknat till igen:

http://humanistbloggen.blogspot.se/2015/03/fortsatt-att-sta-upp-for-de-manskliga.html

Han missar fullständigt kärnpunkten i problemet; att Sverige ensidigt sade upp ett handelsavtal med KSA på ett sätt som vilken annan nation som helst hade varit tvungna att reagera kraftfullt på. Inte ett ord om Humanistbloggens lögner om KSA i inlägget 16 januari eller Anna Lindenfors (Amnesty) famösa framträdande i Aktuellt någon tid senare. Kanske är han stolt över bedriften? Är det inte hans gamla KK som talar om att ändamålet helgar…? Vad är ändamålet denna gång? En ny arabisk vår med en miljon döda?

Anyway, nu kan ju ingen svensk längre få affärsvisum till KSA. Annars hade min rekommendation till PL varit att åka ner och starta en annan arabisk vår på plats. Nästan hela arabvärlden står nu i brand med hundratusentals döda som frukten av att de mänskliga rättigheterna har underblåsts. Varför ska KSA skonas?. Fattar inte Humanisterna att man leker med elden? Allt måste ske i internationell regi.

Nej då! Heja Margot stå på dig! Bah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s