Även du min Hesselbom!

Angående invandringen:

Anders H på Humanistbloggen:
“Lösningen på problemet heter definitivt inte SD”

Vidare:
“Någon med rätt kompetens borde ta tag i frågan.”

Anders. Svenska väljare har den kompetensen. Jag tror till och med att de ser SD som lösningen eftersom nu alla andra fegar ur för nödvändiga beslut.

För att travestera någon i svenska historien så gäller just nu:

“Alla vill att yxan ska falla, men ingen vågar hålla i skaftet.”

4 thoughts on “Även du min Hesselbom!

    1. Björn Bäckström Post author

      Så med “ordning och reda” får vi råd med ökat mottagande? Menar du att oordningen nu begränsar möjligheterna att öka mottagandet? På vilket sätt? Du får gärna svara i din egen blogg om enklare.

      Like

      Reply
  1. kristian Grönqvist

    Anders. Det där värjandet är patetiskt. Låt oss ta en sak i sänder. Vid det här laget vet Du säkert hur flyktingar, invandrare, tiggare och annat löst folk har det i Sverige. Illa. Och de kommer att få det ännu mer illa, eftersom boendet skall förtätas med det dubbla. Alltså 24 pers istället för 12 på 15 kvm. sovyta. Och Du tror på fullt allvar att de kommer att älska Sverige dubbelt så mycket för det. och lära sig svenska jättehjärna. Självfallet är det inte så. Ännu fler blir kriminella. Ännu fler lär sig inte språk. Ännu fler förlitar sig till en främmande religion. Imamerna får gefundenes fressen. Och fientligheten avtar…..eller.? Jag har lyssnat på Humanister, som skall vara så “goda” och påträffat motsatsen. Jag har lyssnat på journalister och konstaterat att de på intet sätt åtgärdar problematiken. Istället skriver de att allt är under kontroll. Våra sjuklöverpolitiker inser inte ens att ett problem måste lösas innan man tar in fler. Jag är själv invandrare och har bott i enklaverna och besökt andra landsmän senare i dem. Ingen kommer att bli svensk. Även om de åker tunnelbana. Det är huvudsakligen inte invandrarnas fel, det är den svenska politikens fel. Har man fel förväntningar kan man bara bli bitter……på båda sidor.

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s