Humanisterna = Sverigedemokraterna!

Äntligen har Humanisterna vaknat! De uppsträckta händerna i Humanistfederationens logo symboliserar uppgivenheten inför verkligheten. Vad sägs om det här smakprovet av Staffan Gunnarson, vicepresident i Humanistfederationen:

“Finns resurser för ett värdigt mottagande och uppföljning; bostäder, utbildning, försörjning, vård och omsorg, samt en introduktion och beredskap, som reducerar riskerna för våldsamma eller på annat sätt negativa kulturkrockar mellan grupper?”

Vidare:

“Lösningen på Jordens orättvisor kan aldrig vara att Europa importerar befolkningar från andra länder, utan att man exporterar det samhällssystem så många attraheras av och vill  leva i.”

Därför tycker Gunnarson att arabvärlden ska ta hand om problemet. Jimmy Åkesson har fått en ny väljare? Vilket bådar gott för riktiga humanister!

Hela inlägget här:

http://humanistbloggen.blogspot.se/2015/09/flyktingkrisen-europas-och-arabvarldens.html

4 thoughts on “Humanisterna = Sverigedemokraterna!

 1. Lokatt

  Ja det var intressant! Jag har bara läst de korta citaten. Jag vet inte så mycket (inget alls nästan) om Staffan Gunnarsson, mer än att han verkar osedvanligt vettig, osedvanligt för Humanisterna menar jag.
  – Vad jag inte begriper är varför dessa flyktingströmmar inte söker sig till rika arabländer, t ex Dubai ? Varför vill de utsatta inte söka skydd hos sina fränder? Det är så märkligt.
  Om det är så att Dubai med flera inte vill ta emot flyktingar, varför nämns inte detta horribelt skandalösa någonstans i så fall ?
  Det skulle jag vilja veta.

  Liked by 1 person

  Reply
  1. Björn Bäckström Post author

   Europa borde ta efter Dubai och Saudiarabien. Det vill säga hjälpa i närområdena med pengar och drägliga flyktingläger tills IS är utslaget. Dessutom är det i internätstider så att väst lockar mer än Dubai. Ingen vill flytta från ett “fängelse” till ett annat. Detta gäller “normala” människor. Sedan finns det potentiella terrorister som vill till väst för att missionera/sabotera.

   En illustration till hur pk-etablissemanget i väst sitter långt från verkligheten är finnarnas reaktion till sin ärkebiskops uppmaning:

   http://www.dagen.se/finl%C3%A4ndare-l%C3%A4mnade-kyrkan-efter-flyktinguppmaning-1.392736?ref=yfp

   Like

   Reply
 2. Lokatt

  Jag kan ana varför de som flyr väljer Europa även om de riskerar att dö på vägen. Men varför nämns inte detta någonstans (har jag kanske missat) , Ingen nämner de rika oljeländerna, varken länderna själva (tycks det) eller vi, Europa., som dingnar under trycket. Visserligen kan det säkert vara besvärligt att ta sig till Dubai, Oman och Quatar men dessa har allihop råd att skicka passagerarplan och helikoptrar.
  Varför gör de inte det? Har någon frågat ambassadörerna ?

  Liked by 1 person

  Reply
 3. Björn Bäckström Post author

  Bra frågor! Margot Wallström borde gå på de muslimska oljeländerna om detta i stället för att sprida falska rapporter om blodiga ryggar i Saudiarabien!

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s