Humanisterna i IHEU, är medskyldiga till terrorn!

Inläggarna i Humanistbloggen förnekar sig inte. Nu har de en rubrik “Stå alltid för humanitet och hopp mot hat och rädsla”. Detta med referens till Parisattentaten. Således rekommenderas passivitet och verklighetsflykt; humanitet och hopp! Bah!

I stället gäller det nu att mobilisera världens hat och rädsla och krossa IS med största möjliga våld så det avskräcker följare för alltid. IS förtjänar ingen humanitet; de har frånsagt sig all mänsklighet. Hopp räcker inte här . IHEU påminner om Chamberlains agerande inför 2:a världskriget och har också sitt säte i London. Humanisterna ekar “fred i vår tid…”.Bah!

http://humanistbloggen.blogspot.se/2015/11/sta-alltid-for-humanitet-och-hopp-mot.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s