Falsk terrorist Gefundenes Fressen

Moder Mothanna Magid är inte en terrorist. Va bra. Detta, som det visade sig falska utpekande, rörde om i ankdammen ordentligt och gav många möjligheter för media att få lyssnare, läsare och tittare. Inte minst i efterspelet.

Vänsterns tillskyndare av rättvisan förfasar sig; har glömt Paris och nu med facit i hand (Magid oskyldig) har fått gefundenes fressen att frustande anklaga Säpo för inkompetens. De vill ha alla “papper på bordet”! Bah!

Den som bäst har hållit huvudet kallt är Magids försvarsadvokat Ola Salomonsson. Han kommer att se till att Magid får ett stort skadestånd av staten. Arbetsfri inkomst, uppmärksamhet i media, kompisarnas och vissa flickors beundran. Vad kan en ung man år 2015 mera begära?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s