Trump vs. Muslims

Kan inte motstå att posta LOKATTS kommentar till president-hopeful-Trump’s utbrott vid en Fox News intervju. Först min egen reaktion. Båda stulna från Anders Hesselbom vars blogg jag starkt rekommenderar. Och inte bara för att jag själv ibland kommenterar där. 😉

Hört det senaste av USA’s Jimmy Åkesson? Jag tycker Trumps provokationer är härliga. Bör hålla på tills den tysta muslimska majoriteten tar sitt ansvar. Varför går inte Turkiet, Iran och Saudiarabien in i Syrien med marktrupper och tar kål på IS? Varför måste väst – snart med svenska Jas – städa hos muslimerna? Enligt svenska PK-maffian är det ju mest muslimer som dödas av IS. Så incentives bör ju finnas.

 

Lokatt

Javisst, jösses!
Friska fläktar, CNNreportrarna håller på att svimma när han står på sig! Bl a ondgör Trump sig över att en stor grupp knäpp tysta människor sannolikt länge känt till terroristparets avsikter, med sina konstiga leveranser och lägenheten full av bombinstruktioner, bomber och vapen. Till exempel måste mormodern till dotterdottern undrat över varför hon måste kliva över ammunition och seriekopplade “pipebombs” när hon skulle vara barnvakt när den nyradikaliserade tungt beslöjade dottern skulle på skjutövning.
Planens dödspiloter som flög in i tornen 2001 (och de som tvingades krascha planet med sikte på Pentagon) hade alla fått sin fina utbildning i USA, Bostonbombarna var studenter, den här Kalifornienmördaren upges vara välutbildad och hade en fast tjänst …
Det börjar snart bli dags att stryka “utanförskap” och “arbetslöshet” som skäl till att döda dem som välkomnat dem.

Var är alla snälla muslimer, var är deras protester, deras demonstrationer på gatorna med skyltarna “Det är inte vi, vi vill er väl!” och “Vi tar starkt avstånd från detta avskyvärda”.
Var finns de?
Inte konstigt alls att Trump får hurrarop och applåder.

Trump: http://www.bbc.com/news/world-us-canada-35037701

Hesselbom: http://hesselbom.blogspot.se/2015/12/jag-ryser-av-att-hora-sveriges-radio-p1.html?showComment=1449637127378

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s