Våldtäkter vs. halshuggningar

Det är fullständigt galet att jämföra kollektiv skuld när det gäller män och våldtäkter med kollektiv skuld när det gäller muslimer och halshuggningar. Tankefel så det skrapar i hjärnorna.

Män (och kvinnor) utgör halva mänskligheten och är oskyldiga i vilken grupp de har hamnat. Biologi.

Men muslimer (och kristna o.s.v. för den delen) har valt att kulturellt tillhöra och anamma en lära med levnadsanvisningar. Kotteriet muslimer har naturligtvis skyldighet att hålla rent och ta avstånd från avarter/handlingar som begås med referens till innehållet i läran.

Praktiskt betyder det att Saudiarabien och Iran med vapenmakt ska slåss mot IS men det betyder också att den nu tysta muslimska majoriteten i Sverige måste ange och rapportera alla presumtiva terrorister. Plus rensa i koranen. De är alla skyldiga om inte sådant görs.

1 thought on “Våldtäkter vs. halshuggningar

 1. Lokatt

  Att gå ut och visa sin avsky för IS “fel tolkning” av koranen är nog plågsamt mycket begärt av stackars muslimer, även om detta naturligtvis är önskvärt.

  Men att eventuellt anonymt ange och rapportera alla presumtiva terrorister ska vara en självklarhet. Men så är det inte, jag är dödstrött på alla blinda och döva närstående som “inte haft en aning” om vad sonen haft för sig den sista tiden.
  Vi är ju civiliserade, och använder oss inte av kollektiv bestraffning à la Nordkorea. Men det skulle nog bli betydligt färre entuastiska unga Syrienturister om både lilla mamma och lilla pappa därhemma åkte på rejäla böter t ex. (här saknar jag en liten krumelur i form av ondsint djävul).

  Liked by 1 person

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s