Ta hit flickorna!

De ensamkommande barnen (läs: pojkar) har förryckt förhållandet pojkar/flickor i landet långt ifrån det naturliga dito. Det är nu sämre i Sverige än i Kina som tillämpade segregerad abort. Och nu ska de tuffa nya asylreglerna stoppa anhöriginvandring. vilket i och för sig är en nödvändig åtgärd men som ytterligare försämrar förhållandet.

Men myndigheterna måste bevaka genderbalansen annars är det bäddat för ytterligare social oro i landet. Nya drastiska åtgärder måste till. Ingen tvekan nu när äntligen regering och riksdag vaknat.

Varför inte villkora permanent uppehållstillstånd för alla pojkar tills minst en “syster” ansluter sig genom riktad anhöriginvandring? Åtgärden borde också hjälpa könsration i utreselandet där ration är den motsatta på grund av krig och immigration.

Eller så måste en kvotering ordnas på annat sätt; myndigheterna måste bli öppna för förslag. Problemet försvinner inte av sig självt.

Följer här nedan lite statistik.

http://www.bbc.com/news/magazine-35444173

Björn Bäckström

1 thought on “Ta hit flickorna!

  1. Kristian Grönqvist

    Skär snoppen av hälften och låt dem gifta sig med varandra. Har många långtgående vinster. Ungefär som socialdemokraternas sterilisering av olämpliga i Sverige.

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s