Fråga (inte den här) doktorn…

I senaste TV-programmet “Fråga Doktorn” hade inte bara både programledaren och läkaren den dåliga smaken att som vanligt i sitt “hälsoprogram” visa upp sina ohälsosamma övervikter men den här gången också att propagera för alternativmedicin – svart vinbärssaft mot psoriasis. Referensen är en lyssnare som påstår att en familjemedlem har hållit sin sjukdom i schack genom att dricka svart vinbärssaft.

Läkaren tycker att kuren kan prövas, den är ju ofarlig…Hur kan SVT tillåta något som måste uppfattas som en rekommendation och som kunde komma från vilken charlatan inom alternativmedicinen som helst? Det här är ju för fan inte riktigt klokt. Jag hoppas läkaren blir anmäld till Medicinalstyrelsens disciplinnämnd. VoFFar. Såg ni?

http://www.svtplay.se/video/6180207/fraga-doktorn/fraga-doktorn-avsnitt-4-1?start=auto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s