Humanisterna behöver lära sig att prioritera

Läs läsvärda Anders Hesselboms blogg:

http://hesselbom.blogspot.se/2016/03/hur-gar-det-att-leva-pa-spokpengar-tv4.html

Vidskepelse i all ära ska naturligtvis slås ner på. Men vad som är värre bedrägeri än TV 4:s spridande av hokuspokus är att våra lagar tillåter dessa vansinniga (se länkar) yttringar av rofferi. Nu ska Magdalena Andersson ta tillbaka futtiga 1.2 miljarder i x-tra skatt från storbankerna. Att jämföras med de 106.0 miljarder de tjänade och de 60.0 miljarder som delades ut till aktieägarna. Vore inte detta ett värdigt ämne att ondgöra sig över med inlägg i Humanisternas bloggar? Nuvarande inlägg framstår som mer eller mindre irrelevanta i jämförelse.

Götebors-Posten: http://www.gp.se/ekonomi/1.2985792-stabila-bankvinster-trots-minusranta

Sydsvenskan: http://www.sydsvenskan.se/asikter/jag-forstar-inte-hur-bankerna-kommer-undan/

Jag föreslog en gång i världen att Humanisterna skulle bilda ett eget parti med fullständig sekularisering på agendan. För smalt tyckte Sturmark o Co. OK; att också belysa ovanstående omoral kunde komplettera programmet och få röster. Sätt igång!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s