Bikini eller respass?

Män (mestadels muslimska) är “misogyna” endast när det gäller kvinnor i den egna familjen. De gottar sig gärna med att titta på västerländska flickor som badar och solar topless. Många (de flesta?) muslimska män av mellersta östern etnicitet är översexualiserade och ser kvinnor endast som sexobjekt.

Detta demonstrerar och förklarar minst två saker: Dels att manliga äganderättskänslor tvingar burkinis på kvinnorna i egna familjen, dels att lättklädda västerländska kvinnor förutsätts vara behagligt lösaktiga utan opposition från någon man i familjen.

Vilket i sin tur förklarar varför en muslimsk man blir frustrerad när han inte alltid får sin vilja fram med “svensk flicka”. Med frustrationerna kommer våldtäkterna.

Lösningen är den franska; att vänja de muslimska männen vid att naken hud inte är en invitation till sex, alltid. De som inte ställer upp på våra värderingar – som vi har kämpat hårt för att uppnå – bör ta sina damer tillbaka till sina för burkini sympatiska vatten.

Dessutom – när det gäller säkerhetsaspekten – är det lättare att dölja ett bombbälte under en abajja än i en bikini. Att göra franska rivieran till Röda Havet genom ett blodbad måste förhindras. Bra beslut François Hollande!

http://www.bbc.com/news/world-europe-37056742

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s