Skavlan, Reinfeldt, Blair och den krigiske guden

Det avslöjades i fredagens Skavlan att Fredrik Reinfeldt blivit anställd av vår PK-ledning av Public Service för att intervjua föredettingar (?) politiker som sig själv. En snutt med Blair visades där åtminstone stolsitsarna för intervjun debatterades. Det ska bli mycket intressant att se hela intervjun särskilt när Blair konfronteras om på vilket sätt Gud gav order “to the Comrades of Faith”, Bush & Blair att slå Iraq sönder och samman under falska förespeglingar. För inte har väl Reinfeldts gamle religiöse vapendragare Anders Borg givit Reinfeldt råd att avstå känsliga frågor? För då hade väl moralen varit att inte heller hos Skavlan avslöja prassel med sekreteraren?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s