PISA-korrektion och annat

Skicka skolministern på rundresa till Asien och inhämta tips för svenska skolan. (Men skicka med någon vuxen också från departementet).
Om det visar sig att det är den bättre asiatiska genpoolen som står bakom det asiatiska försprånget bör massvigningar för äktenskap ordnas mellan hugade svenska singlar – inkluderande ensamkommande barn – och koreanska singlar. (Massvigningar är redan ett asiatiskt fenomen).

Eventuellt kan resesällskapet bli Arbetsförmedlingens chef som vill importera hundratusentals ekonomiska emigranter de närmaste åren. Öppna ett rekryteringskontor i Seoul och de andra asiatiska huvudstäderna. Koreaner är dessutom vana vid ett klimat liknande vårt på ett helt annat sätt än emigranter från ME.

Är det här ett trollinlägg? Naturligtvis inte utan ett råd till regeringen att agera lite proaktivt i stället för att bara “städa efter Gudrun” varje gång det blåst… Och tänk; asiaterna kommer utan både maskingevär och otyglade lustar. Se den svenska statistiken som redan finns! Bara att fråga en modig polis om Kod 291

http://www.sydsvenskan.se/2016-12-06/asien-toppar–och-drar-ifran

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s